|
کد مطلب: 119752
کاهش بروز سرطان با مصرف سير
تاریخ انتشار : 1393/09/17 09:10:59 نمایش : 1414
مهمترين ارزش سير در پيشگيري و درمان بيماريهاي قلبي عروقي اثر ضد تصلب شرايين آن است همچنين در پيشگيري از سرطان بسيار موثر بوده و تقويت کننده سيستم ايمني بدن است.
 به گزارش پايگاه خبري تحليلي پيرغار، سيرتقويت کننده سيستم ايمني بدن است و مدتهاي طولاني است که از سير به عنوان درمان طبيعي بيماريهاي تنفسي استفاده ميکردند.
مواد اصلي و موثره سير نسبت به حرارت حساس هستند و حرارت زياد خواص سير را از بين مي برد و مواد موثره سير در غذاهاي پخته و سرخ شده کمتر از سير تازه است.
بايد دانست که افراط در مصرف سير موجب سر درد و غلظت خون ميشود؛ به چشم آسيب وارد ميکند و براي زنان باردار ممنوع است همچنين ضعيف کننده قواي جنسي است.
سير مانع از آسيب رساندن راديکالهاي آزاد در اثر پيري، بيماري، آسيبهاي اکسيداتيو و دود سيگار ميشود. آليسين موجود در سير سطح خوني دو آنزيم آنتي اکسيداني قوي کاتالاز، گلوتاتيون پراکسيداز را افزايش ميدهد.
سير در پيشگيري از سرطان موثر است
بعضي از مردم براي جلوگيري از مبتلا شدن به سرطان روده، سرطان رکتوم، سرطان معده، سرطان سينه، سرطان پروستات، سرطان مثانه و سرطان ريه از سير استفاده ميکنند. تحقيقات نشان داده است که آليسين دي آليل سولفيد موجود در سير خاصيت ضد سرطاني دارد.
سير ريسک بيماريهاي قلبي را کاهش مي دهد
مهمترين ارزش سير در پيشگيري و درمان بيماريهاي قلبي عروقي اثر ضد تصلب شرايين آن است. در يک مطالعه ثابت شد که سير اثر تصلب زدايي ليپوپروتئينها با چگالي کم را کاهش ميدهد.
سير کاهنده کلسترول خون
سير به دليل سطح بالاي آليسين در درمان ريزش مو موثر است؛ ماساژ حبه سير ورقه شده بر روي پوست سر سبب جلوگيري از ريزش مو ميشود. ولي براي کسانيکه به سير حساسيت دارند مناسب نيست و نبايد استفاده کنند و کاهنده کلسترول خون است.
سير سبب کاهش وزن مي شود
سير موجب کاهش وزن شود و ذخاير چربي بدن را کاهش ميدهد. البته اين نکته از نظر طب سنتي بعيد نيست چرا که اين ماده مزاج گرم و خشک دارد و مواد گرم و خشک ميتوانند تري و رطوبت عامل چاقي را کاهش دهند.
روزانه چقدر سير بخوريم؟
يک دوز ۶۰۰ ميلي گرمي عصاره سير به طور معمول حدود ۳۶۰۰ ميکروگرم آليسين دارد. يک دوز سير تازه (حدود يک حبه) معمولاً ۱۸۳۰۰ ميکروگرم آليسين دارد. سازمان جهاني بهداشت توصيه مي کند روزانه سير تازه (۲ – ۵ گرم) پودر خشک (۰.۴– ۱.۲ گرم) روغن سير (۲ -۵ گرم) عصاره (۳۰۰ – ۱۰۰۰ ميلي گرم) يا به صورت هاي allian آليان (۴ – ۱۲ ميلي گرم) و اگر به صورت آليسين باشد حدود (۲ - ۵ ميلي گرم) مصرف شود.
معمولاً ۴ گرم سير تازه تقريبا معادل يک دانه سير است و يک بار در روز استفاده مي شود. سير تازه به طور معمول حاوي ۱ درصد allian است.
عوارض جانبي سير
سير مي تواند سبب بوي بد دهان، احساس سوزش سر دل، گاز، تهوع، استفراغ، بوي بدن و اسهال شود که اين عوارض جانبي اغلب با سير خام بدتر مي شود؛ سير مي تواند خطر خونريزي را افزايش دهد.
مصرف سير با دوز دارويي در زمان شيردهي و بارداري مجاز نيست، ولي اگر در مقادير معمول از راه دهان در غذا مصرف شود در بارداري مشکلي ايجاد نمي کند.
سير ميتواند اثر داروهاي ضدانعقاد را تشديد کند، لذا قبل از عمل جراحي از خوردن آن اجتناب کنند. گزارش هايي از خونريزي بعد از عمل جراحي در کسانيکه سير ( مخصوصاً سير تازه ) مصرف کرده بودند، به دست آمده است.
روش از بين بردن بوي سير
نوشيدن آب ليمو يا خوردن چند برش از ليمو بوي بد سير را متوقف ميکند.
کد مطلب: 381381
|
شهرستان فارسان در یک نگاه |
|
خبرنگار افتخاري |
|
google-site-verification: google054e38c35cf8130e.html
google-site-verification=sPj_hjYMRDoKJmOQLGUNeid6DIg-zSG0-75uW2xncr8
google-site-verification: google054e38c35cf8130e.html
|
|
|